Vertrek uit Hellevoetsluis

afbeelding van Mariëtta

Vroeg op, 7 uur, alle bagage die nog niet aan boord was in de auto en naar Hellevoetsluis. Esther brengt ons weg om de auto weer bij het huis te kunnen parkeren. En gewoon omdat dat ook fijn is.

We komen rond 9 uur aan bij de boot. Alles in een kar en de steiger op. We zijn nog aan het stuwen als Werner er aan komt. Werner is een kennis van mij, uit Brouwershaven. Werner komt namens Mirjam, een vriendin uit Brouwershaven, een aantal kaarten van de Noordzee en Denemarken brengen. Een goede vriend heeft nog een cadeautje voor ons bij zich. Een cd-rom met C-map dingen erop. Deze heeft hij voor ons gekopieerd en
installeert hem op de laptop van Paul, op de mijne doet de cd het niet. Hij brengt nog wat wijzigingen in de ini-file aan en ineens zien we dat we in Hellevoetsluis op het eind van de vierde steiger liggen. Geweldig. Snel laat hij een en ander zien. Ik denk dat we dit goed kunnen gebruiken. Esther gaat naar huis, Werner terug naar Brouwershaven en om half 2 vertrekken we richting Scheveningen. En ’s avonds lopen we daar al te paraderen op de boulevard.

Locatie: