Blog van Esther

De Sailmail is helemaal bijgewerkt!

Beste website bezoeker. Vanwege het risico op piraterij en een niet altijd werkende SSB mailserver (hoe de Nije Faam met ons mailt) hebben we de sailmail niet altijd even goed bijgewerkt. Stel dat piraten op zoek zijn naar een nieuw slachtoffer, dan hoeven we het ze niet al te makkelijk te maken door de coördinaten van de Nije Faam online te zetten toch?
Verder blijkt dat een aantal mails niet doorgekomen zijn bij ons, tja als je midden op de Oceaan zit is het al bijzonder genoeg dat je kan mailen moeten we maar zeggen.

De lijst met Sailmails is inmiddels helemaal bijgewerkt. Wil je deze eens nalezen dan kun je dit doen door op het blog van de sailmail te kijken. Dit doe je door in de linker kolom met Sailmail helemaal naar onderen te scrollen. Hier zie je een linkje met 'meer'. Nou, daar vind je dan ook meer!
Ik heb net nog nieuwe sailmails van begin september geplaatst, dus dan weet je even tot hoever je terug moet zoeken.

Groet! uw webmaster Esther

Pieter schrijft:

za, 28/01/2012 - 01:28 - DIGITAL CAMERA                 ©108. Piet Geniet met een drankje

Wat een mooi verslag (Januari 2012)!
Daar kan ik nog maar heel weinig aan toevoegen.
Het is nu 2 september dus ruim 6 maanden later. Paul & Mariëtta zijn alweer 6000 zeemijlen dichter bij huis gekomen. Ik (Pieter) heb ‘maar’ een kleine 1000 mijlen met de ‘zeenomaden’ mee mogen varen, maar het zal voor mij altijd een onvergetelijke herinnering blijven!

Nieuw fotoboek

Zoals jullie wellicht is opgevallen zijn we bezig met een nieuw fotoboek. We hebben inmiddels 43 fotoboeken, met gemiddeld 75-100 fotos per boek.. Dit werd wat inefficiënt om zelf te beheren, op te slaan & back-ups van te maken terwijl er zo veel mooie, goedkope, websites zijn waar je onbeperkt foto's op kan slaan.
We hebben er dus voor gekozen om een extern fotoboek aan te schaffen. We zijn nog druk bezig om alle fotos uit de nieuwsbrieven over te zetten, het kan zijn dat je hier en daar dus een fotoloze nieuwsbrief tegenkomt met rare tekens erin.

Lijntje op de kaart

Na vreselijk veel verzoeken hebben we eindelijk weer het lijntje bijgewerkt op de kaart. U kunt dus weer precies bekijken waar Mariëtta en Paul zich bevinden. Vanaf nu zal het lijntje (hopelijk) ook wat beter bijgehouden worden.
U vind de kaart met het lijntje door in het boven menu op de optie 'kaart' te klikken.

Heeft u opmerkingen of vragen, kunt u die kwijt op het gastenboek. Het is sowieso leuk voor Paul en Mariëtta om af en toe er wat op te zetten.

Groet Esther

Nieuw uiterlijk website

Zoals u ziet, de website heeft een nieuw jasje gekregen. Wat vind u er van? Een verbetering of een achteruitgang? We horen het graag. Tips en
tops kunt u kwijt door onder dit bericht op "reactie" te klikken.

Mvg, Esther
uw webmaster

Locatie: 

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van Esther